"Alles voor het opzetten van een
        Succesvolle Wordpress website!​"
25 Professionele template designs voor Wordpress 

Ben jij opzoek naar een professionele Wordpress Template? Waarom zou je zelf bezig gaan met het ontwikkelen van een Wordpress template als zoveel professionele designers templates maken die mensen zelf kunnen gebruiken!

Nu zul je vast denken: "Waarom zou een professionele designer een template maken en deze gratis weg geven aan de community?". Het antwoord op deze vraag is simpel. Iedere template die gebruikt wordt levert de designer een link op richting zijn website, omdat hij vaak in de footer een link richting zijn website heeft staan. Dit betekent voor hem dat er "Natuurlijke" linkbuilding plaatsvindt. Zijn website stijgt daardoor in Google en u hebt een mooie website voor uw bedrijf.

Welke Templates hebben wij voor u opgezocht?:

Neptune
Een zeer mooie template voor als u een portfolio website wilt starten of wanneer u bijvoorbeeld veel foto's heeft en deze op een professionele wijze wilt tonen aan uw publiek.

​​GoPress
GoPress is een mooie en strakke layout voor een blog of een nieuws website.​ De template bevat een mooie slider.

Canyon
De Canyon template lijkt een beetje op de GoPress, de template heeft dezelfde nieuws/magazine look. De template bestaat uit 3 kolommen.

Valor
Ben jij opzoek naar een template voor je clan of je guild voor een bepaalde game? Bekijk dan snel deze gratis template!​​

​​BusinessPro (Deze link hebben ze betaald gemaakt ivm het succes van de layout)
Business​Pro klinkt als een zeer zakelijk thema, toch vinden wij dat het thema uiterst geschikt is voor een portfolio website voor uw foto's etc.​​

​​Vasiliki
Het Vasiliki thema is iets anders dan de overige thema's die hier zijn opgesomd. Het is een dynamische grid layout, zeer geschikt voor het plaatsen van nieuws.

Excuses voor het ongemak, de overige lay-outs worden binnenkort toegevoegd.


​​​​​​​​​​​​​​

​​

​​







​​​​​​​​
Sponsoren
Wordpress-Templates